Gratis horoscoop

Begin je dag goed met een gratis horoscoop.
Als je graag wilt weten wat er voor jou in de sterren staat dan zijn er verschillende mogelijkheden om hier achter te komen.

Velen van ons lezen even snel de horoscoop terwijl we wachten bij de kapper, huisarts of tandarts. Voor de één is het een soort guilty pleasure, voor de ander is het een houvast. Mocht je nu graag op meer regelmatige basis lezen wat je mag verwachten en waar je rekening mee kunt houden, dan zijn er ook mogelijkheden zonder dat je meteen allemaal dure abonnementen moet aanschaffen.

Astrologie en horoscoop

De astrologie gaat ervan uit dat er een verband is tussen de stand van de hemellichamen en de mens op aarde. De stand van planeten zou kunnen bepalen hoe jij bent, en ook kunnen voorspellen wat er allemaal gaat gebeuren in de nabije toekomst. Uit bepaalde complexe berekeningen wordt er dan een horoscoop samengesteld die ons daar meer over kan vertellen. Deze berekeningen worden gedaan door astrologen, maar ook steeds vaker door computers. Een horoscoop is meestal gericht op een sterrenbeeld, ook wel zonneteken genoemd. Dit sterrenbeeld is het teken waar de zon in staat bij jouw geboorte en zou veel kunnen vertellen over jouw eigenschappen en hoe jij in het leven staat. Hoewel astrologie geen erkende wetenschap is, zijn er veel mensen die zich herkennen in de omschrijving van hun sterrenbeeld en de bijbehorende horoscopen, en die hier dan ook veel aan hebben.

Waar kun je jouw horoscoop vinden?

Veel kranten en tijdschriften bieden een horoscoop aan. Afhankelijk van hoe vaak het blad uitkomt gaat het dan om een daghoroscoop, weekhoroscoop of maandhoroscoop. Aan het einde van het jaar wordt in veel bladen ook een voorspelling gedaan wat het komende jaar voor jou in petto heeft door middel van een jaarhoroscoop. Hierin kun je dus lezen wat deze periode te bieden heeft voor jou en anderen met hetzelfde sterrenbeeld. Als je dagelijks met de trein reist dan kun je in het gratis krantje nog meepikken wat je die dag zo ongeveer mag verwachten. Mocht dit niet het geval zijn, en wil je ook geen duur abonnement nemen, dan kun je ook op veel websites gratis jouw horoscoop lezen. We weten allemaal wel wat een horoscoop inhoudt , wat astrologie is en wat sterrenbeelden zijn. Maar wat is de betekenis van de sterrenbeelden? Wat zijn de verbeterpunten van ieder Sterrenbeeld.

Tarot

Een andere manier die wordt gebruikt om meer te weten te komen over jouw leven en specifieke situaties is het leggen van tarotkaarten. Het gaat hierbij om een kaartspel met 78 kaarten die ieder plaatjes met symbolen bevatten. Een tarotlegger of tarotlezer kan, aan de hand van de voor jou gekozen kaarten, inzichten bieden door deze kaarten te interpreteren. Vroeger bracht dit vooral associaties met de zogenoemde waarzeggers bij, onder andere, kermissen en circussen. Tegenwoordig kun je vooral denken aan mensen die dit aan huis doen of op speciale beurzen voor mensen met dezelfde interesses.

Gratis online aanbieders

Als je online ‘horoscoop’ of ‘tarot’ intoetst dan komen er veel gratis aanbieders tevoorschijn. Veel kranten en tijdschriften hebben een website waarop dit een vaste rubriek is, maar er zijn ook erg veel websites en aanbieders die zich puur op deze onderwerpen richten. Je kunt hier vaak gratis de horoscoop lezen voor jouw sterrenbeeld, of kaarten laten leggen. Let er wel op dat als je graag wilt dat er specifiek op jouw situatie in wordt gegaan dat dit vaak tegen betaling is. Wil je weten wat er voor jou persoonlijk af te lezen is dan kun je bijvoorbeeld bellen met een telefoonnummer waar ze een bepaalde vergoeding voor vragen. Als je genoegen neemt met de algemenere beschrijving voor jouw sterrenbeeld dan zijn er talloze opties om uit te kiezen.

Maak kennis door middel van een proefabonnement

Mocht je nu toch graag de horoscoop lezen in een specifiek tijdschrift of favoriete krant, maar weet je niet of je meteen veel geld uit wilt geven aan een abonnement, dan kun je vaak erg voordelig kennismaken. Met een proefabonnement kun je soms gratis, maar vaak met veel korting, uitproberen of dit abonnement bij je past. Ook online zijn er initiatieven waarbij je vaak al vanaf enkele euro’s per maand artikelen kunt lezen uit meerdere bladen, aangepast op jouw interesses. Als je even tijd investeert in het zoeken naar de juiste aanbiedingen dan kun je veel geld besparen op jouw gewenste abonnement.