Gratis games

Heb je thuis een PlayStation 4 staan of een Xbox en ben je op zoek naar gratis spellen? Er zijn verschillende manieren om gratis games te spelen op beide consoles.

Voor nog meer gameplezier geven we je een aantal tips hoe je gratis games kan downloaden en spelen, haal het maximale uit je gameconsole door gebruik te maken van de gratis games die worden aangeboden.

Gratis games voor de PlayStation

Als je een PlayStation in huis hebt kan je kiezen uit tientallen spellen die je kunt spelen met in de meeste gevallen waanzinnig mooie graphics bijvoorbeeld het populaire spel Fortnite. Ben je op zoek naar games voor de PS4? In de PlayStation Store vind je maandelijks een aanbod van meerdere spellen die je kan spelen zonder er voor te hoeven betalen. Games voor de PS4 komen in verschillende thema’s. Lekker griezelen met enge games, familiespellen, spellen voor kinderen, je in een oorlogsscenario wanen of relaxte spellen, je vindt het allemaal in de PlayStation Store. Als je een PlayStation Plus abonnement hebt haal je nog meer uit je gameconsole. Maandelijks kan je dan extra gratis games downloaden. Daarnaast zijn er vaak acties om dit abonnement waarmee je bepaalde spellen online kan spelen tijdelijk gratis te proberen. Doen dus!

Minecraft op de PS4

Naast het grote aanbod aan gratis games voor de PS4 kan je natuurlijk ook betaalde spellen spelen. Minecraft is een avontuurlijk spel waarbij je blokken kan breken, plaatsen en ze kunt gebruiken zoals jij wilt. Graaf een metersdiep gat om je te verstoppen voor monsters of bouw bijvoorbeeld een kasteel. Het verloop van het spel ligt in jouw handen. Of je nou simpele bouwwerken maakt of ingewikkelde gebouwen, je kan zelf bepalen hoe je het spel speelt. Het leuke van Minecraft is ook nog eens dat je het alleen kan doen, maar ook samen met wel zeven PlayStation Network vrienden.

Gamen op de Xbox

Speel de nieuwste (gratis) games op jouw Xbox en maak gebruik van de entertainment functionaliteiten van de Xbox.

Xbox Live

Door een Xbox Live account aan te maken gaat er een wereld voor je open. Bij een jaarabonnement op Xbox Live Gold kan je tot wel € 700 aan gratis games downloaden! Maandelijks staan de gaafste games voor je klaar, daarnaast biedt het Xbox Live Gold abonnement nog veel meer voordelen. Met een Live account kan je overal verbinding maken met de online community. Je kan op iedere Xbox One, computer, tablet of mobiele telefoon met Windows 10 inloggen met je Live account en op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt in de gamingcommunity. Kijk wat vrienden spelen, verstuur berichten, bekijk je eigen statistieken en nog veel meer.

Xbox Live codes

Op onder andere www.livekaarten.nl vind je Live codes om voor een bepaalde tijd gebruik te maken van de voordelen die Xbox Live te bieden heeft. Je koopt bijvoorbeeld al een Xbox Live 48 uur kaart voor €3.95. Wil jij Xbox Live 48 uur gebruiken? Sla dan je slag! Online vind je nog veel meer aanbieders van de Live codes. Je hoeft dus niet per se naar de winkel om deze aan te schaffen. Super handig natuurlijk, je hebt de code vaak binnen een mum van tijd in je inbox en kan dus vrijwel direct gebruik maken van de voordelen van Xbox Live.

Minecraft op de Xbox

Nog meer halen uit je Xbox Live account? Als je Minecraft al speelt op Windows 10 of een telefoon, kan je met je Xbox Live account je eigen multiplayerwereld hosten. Waar je ook bent, je speelt dit toffe spel alleen of met je vrienden, ook als de maker van een wereld offline is. Met je Xbox Live account kan je de Minecraft Realms service via de Minecraft app één maand gratis uitproberen op je mobiel of computer met Windows 10.

Gratis Xbox games

Met de Xbox One heb je een fantastisch console om gratis games mee te kunnen spelen. Van fantasy- tot strategie- en shootergames, het is mogelijk om te kiezen uit tal van coole games om gratis te spelen. Xbox One games waar je niets voor betaalt vind je in de Store van Microsoft. Je hoeft dus niet alleen betaalde games te spelen, zoek vandaag nog een paar gave games uit.