Gratis babyspullen

Het is natuurlijk ontzettend leuk en mooi als je zwanger bent. Er komt alleen een hoop kijken bij de voorbereiding van de komst van je kleine wonder.

Er zijn veel verschillende soorten babypakketten beschikbaar waarin de eerste benodigdheden zitten. Zelf ben je al druk met het regelen van alles rondom je zwangerschap en bevalling. Je schaft een leuke kinderkamer aan, koopt van allerlei schattige accessoires voor je baby en loopt alle babywinkels af om de perfecte kinderwagen te scoren. En dan hebben we het nog niet eens over luiers, flesjes, kleertjes en ga zo maar door. Om je een handje te helpen, geven we je een lijstje met gratis babyspullen.

Het kraampakket

Niet het meeste charmante pakket, maar zeker geen overbodige luxe! Via je zorgverzekering kan je een gratis kraampakket aanvragen. Hierin zitten enkele producten die handig zijn bij de verzorging van je baby, zoals een steriele navelklem, maar vooral producten die je nodig hebt tijdens en na een bevalling. Van kraamverband, tot een matrasbeschermer, onderleggers voor de verzorging na de bevalling en handgel. Het zit allemaal in je kraampakket. Zorg dat je dit pakket uiterlijk zes weken voor je bent uitgerekend in huis hebt. Dan weet je zeker dat je alles hebt voor tijdens en na de bevalling.

Gratis babydozen en zwangerschapsboxen

Er zijn tal van gratis babydozen en zwangerschapsboxen die je eenvoudig kunt bestellen. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende boxen die stuk voor stuk leuk zijn om in huis te halen.

Ouders van Nu Zwanger Box

De zwangerschapsbox van Ouders van Nu is een geweldig cadeau voor wanneer je zwanger bent. Ouders van Nu is een magazine dat gaat over ouders en is geschreven voor ouders. Natuurlijk wil je graag weten wat er allemaal in deze zwangerschapsbox zit:
Ouders van Nu Zwangerspecial
Het magazine Kek Mama
Gratis producten
Kortingsbonnen (bijvoorbeeld van de Etos)
Als je de zwangerschapsbox van Ouders van Nu aanvraagt, krijg je ook de Babybox cadeau! Vraag de zwangerschapsbox aan voor je acht maanden zwanger bent en mocht je dit onverhoopt vergeten, dan kan je nog tot je baby zes maanden is de Babybox aanvragen.

De Blije Doos

Wij is een interessant magazine voor ouders, als je je inschrijft voor dit gratis blad, krijg je De Blije Doos cadeau! Gratis en voor niets een hele leuke babydoos om uit te pakken:
Pampers
Babysokjes van Prénatal
Je baby’s eerste Philips Avent flesje
En nog veel meer…
Naast deze fantastische babydoos krijg je ook nog eens zes keer per jaar het magazine WIJ toegestuurd.

Even ophalen bij de winkel: een gratis babydoos!

Verschillende winkels toveren een lach op je gezicht als je zwanger bent. Tijdens je zwangerschap en in sommige gevallen erna, kan je een zwangerschapsbox of babydoos vol met leuke spulletjes afhalen!

Bij de Plus haal je een Kiekeboebox ter waarde van maar liefst € 40 af. De inhoud is een verrassing, maar dat je deze babydoos wilt ophalen is zeker, want hij zit vol met praktische en lekkere producten. Nog niet alles in huis voor de verzorging van je baby? Bij de Kruidvat kan je een paar handige babyproducten gratis meenemen met als bonus een handige shopper. Jan Linders, Hoogvliet en Jumbo delen ook uit. Haal een geweldige en handige babydoos af bij een van deze supermarkten. En last but not least, de gratis doos van de BabyDump. Wederom een exemplaar met veel praktische spulletjes die ongetwijfeld van pas komen.

Stichting Babyspullen Startpakket

Als je zwanger bent komt er niet alleen op praktisch gebied een hoop kijken bij de voorbereiding op de komst van je baby. Ook financieel heeft het een behoorlijke impact. Stichting Babyspullen stelt met behulp van donaties unieke startpakketten samen. Hiermee zorgt deze non-profit organisatie ervoor dat ook de moeders die het minder breed hebben, voldoende in huis hebben als de baby komt. Kan jij wel een financieel steuntje in de rug gebruiken? Bestel dan het Stichting Babyspullen Startpakket, waarin veel gratis spulletjes zitten en ontzettend leuke kleertjes.

Zwitsal startersbox: niet gratis, wel de moeite waard!

Naast alle bovengenoemde gratis zwangerschapsboxen en babypakketten, is de Zwitsal startersbox het noemen waard ook al is deze niet gratis. Tip: zet ‘m op de cadeaulijst van je babyshower! Deze babydoos is een handige bewaarbox, waarin je van allerlei heerlijk geurende Zwitsal producten vindt. Denk hierbij aan shampoo, bodylotion, badolie, zeepvrije wascrème, billendoekjes en zinkzalf. Let op, de inhoud kan wisselen.

Keuze genoeg dus! Welke cadeaubox vraag jij aan? Of ga je voor ze allemaal?